Від Dana International до "Бурановских бабушек": Найепатажніші учасники Євробачення за всю його історію (фото, відео)

​Євробачення хоч і називають пісенним конкурсом, та все ж це більше шоу!

Група Lordi з Фінляндії стала переможцем Євробачення-2006. Фото: naviny.by.

Щоб перемогти на найпопулярнішому пісенному конкурсі Євробачення, учасники з різних країн чого тільки не придумують, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Одні вибирають яскраві костюми, інші - неймовірні поставновки, а найсміливіші постають в образі трансгендерів, як от Кончіта Вюрст.

Іноді ставка на епатаж спрацьовувала. Фінський рок-колектив Lordi настільки сподобався глядачам, що це привело його до перемоги на Євробаченні-2006.

Завдяки незабутньому образу Кончіти Вюрст Австрія приймала Євробачення-2015. Неординарні Вєрка Сердючка і "Бурановские бабушки" свого часу зайняли другі місця Євробачення.ения.

Трансгендер Dana International. 1998 рік.

Трансвестити Sestre. 2002 рік.

Бурановские бабушки. 2012 рік.

Вєрка Сердючка. 2007 рік.

Группа "Тату". 2003 рік.

75-річний 75 Cents. 2008 рік.

Славко Каледзич. 2017 рік.

Іван. 2016 рік.

Кончіта Вюрст. 2014 рік.

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...