Від карми не втечеш: Російський снайпер, який воював на Донбасі, загинув в ДТП у РФ (фото)

Віктор Авжинов навіть був нагороджений указом Путіна медаллю Суворова за участь у війні проти українців.

Віктор Авжинов. Фото:https://informnapalm.org/

Російський контрактник, ветеран "українського відрядження 2014", якого волонтери InformNapalm ідентифікували у 2015 році, розбився на смерть у випадковому ДТП на Росії. Про це повідомляє міжнародна волонтерська спільнота InformNapalm, передають Патріоти України.

Повідомляється, що це Авжинов Віктор - снайпер-розвідник, учасник бойових дій на Донбасі в 2014 році.

"Нагороджений державними та відомчими нагородами, в тому числі медаллю Суворова № 40978, указом президента РФ від 24 листопада 2014 року, за участь у війні на Донбасі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у ранній фотодобірці Авжинова у соцмережах були помічені знімки розвідників 18-ї омсбр у вигляді бойовиків "Новоросії", на підставі яких було проведено детальне розслідування.

"Зокрема, вдалося виявити групу російських військових з 18-ї мотострілецької бригади ЮВО (в/ч 27777, Чечня, Ханкала і Калиновська, 58-й армія ЮВО; переформовувалися в механізований полк у складі нової 42-ї МСД), які пройшли через "українське 2014 відрядження", - йдеться у матеріалі.

Зазначається, що після викриття у 2015 році, сторінка Авжинова була видалена з соцмереж. Однак скоро він з'явився з новими профілями під вигаданими іменами.

"Серед друзів і дописувачів в цих профілях багато російських військових, що були помічені в Сирії і на Донбасі, в тому числі по службі у 18-й бригаді. Також, в мережі є ще пара неактивних сторінок Авжінова, які були закинуті ним в 2009 і 2014 роках", - пояснюють активісти.

Повідомляється, що про смерть російського найманця стало відомо з повідомлення новинних ресурсів Ханти-Мансійська.

"30 квітня в столиці Югри, близько 23-ї години на Об'їзній дорозі зіткнулися ВАЗ-2106 і "Кіа Серато". Водій, 1983 року народження, який керував "Жигулями", їхав з боку вулиці Калініна в сторону вулиці Енгельса по зустрічній смузі - на ділянці з поділом зустрічних потоків транспорту. В результаті зіткнення винуватець аварії загинув на місці. Травми отримали двоє людей, що знаходилися в "Кіа", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що незважаючи на те, що російські ЗМІ не назвали ім'я загиблого в ДТП, волонтери провели аналіз і з'ясували, що ці дані - вік, місце і дата смерті - збігаються з потоком вищевказаних траурно-поминальних постів в пам'ять Авжинова на його сторінці у соцмережі.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...