Від любові до ненависті один крок: Німецький вбивця з мачете зарубав свою вагітну кохану

​Від рук 21-річного сирійця постраждали 5 ні в чому не винних людей.

Різанина в Німеччині виявилася любовної драмою. Фото: newsler.info.

Число постраждалих при нападі сирійця з мачете в німецькому місті Ройтлінген зросла до п'яти. Один з поранених - 22-річний виходець з Близького Сходу на ім'я Фатіх, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За даними правоохоронних органів, вбивця - 21-річний сирійський біженець на ім'я Мухаммед - прибув до Німеччини з Алеппо півтора роки тому і влаштувався на роботу в ресторан «Мангал». Там у нього зав'язався роман з 45-річною полькою, яка працювала в тому ж ресторані посудомийкою. Знайомі Мухаммеда описують його як доброзичливу людину, яка справляла гарне враження.

За словами очевидців, чоловік посварився з колишньою пасією, після чого увірвався в ресторан, схопив мачете, яке використовували для нарізування м'яса, і почав розмахувати ним над головою. Він зарубав вагітну посудомийку і поранив двох відвідувачів, а потім вибіг на вулицю. Там він вдарив мачете випадкового перехожого і напав на проїжджаючий автомобіль, вибивши скло і серйозно поранивши водія.

За словами очевидців, нападник «поводився як божевільний і втік за патрульною машиною, розмахуючи своїм ножем». Під'їжджаючий в цей момент до ресторану син власника, 21-річний Альпер, збив Мухаммеда. Чоловік залишився живий, поліція, яка прибула на місце, затримала його.

Як повідомляють ЗМІ, убита була на 4 місяці вагітності.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...