Від сервізів до дерев: На окупованій Луганщині скаржаться на нову масову хвилю крадіжок

Продовжує зростати кількість як тяжких, так і дрібних крадіжок.

На Луганщині зростає кількість крадіжок. Фото: соцмережі.

За оперативними даними групи "ІС", на території Луганської області, окупованої російською "адміністрацією", продовжує зростати кількість злочинів, як тяжких, так і дрібних крадіжок. Протягом доби в ОРЛО відбуваються десятки таких правопорушень, передають Патріоти України.

Наприклад, в один з останніх днів квітня до так званих правоохоронців "ЛНР" звернувся житель Луганська 1973 р.н. із заявою про те, що в період з лютого 2018 до 10.04.2018, невстановлена особа, шляхом злому дверей, проникла в будинок за адресою: м.Луганськ, пров. Західний, 20, звідки скоїла крадіжку двох керамічних сервізів і газової колонки. За скоєння даного злочину затримано луганчанин 1971 р.н.
У той же день надійшло повідомлення диспетчера зв'язку ст. Штеровка «Луганська залізниця» про те, що в період з 18-00 26.04.2018 до 15-00 27.04.2018, на перегоні ст. Должанська - ст. Ізотова, невстановлена особа скоїла крадіжку 120 м кабелю зв'язку П-274, завдавши збитків підприємству «Луганська залізниця».

У той же день надійшло повідомлення заступника начальника Луганської дистанції лісозахисних насаджень ГУП «Луганська залізниця» про те, що на перегоні ст. Сентянівка - ст. Зимогір'я, виявлена незаконна вирубка 185 дерев різних порід в лісосмузі захисних насаджень.

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...