Віддав наказ із ресторану: Луценко оголосив ім'я звинувачуваного у "Княжицькій бійні"​

Начальник Шевченківського відділення Національної поліції в Києві Мариновський надав усний наказ на звільнення заручників без проведення необхідних підготовчих етапів, визначених посадовими інструкціями, що і викликал подальші події, зазначив генпрокурор.

Юрій Луценко. Фото:http://www.pravda.com.ua/

У Княжичах КОРД отримав усний наказ звільнити затриманих розвідників від заступника начальника Шевченківського управління поліції Мариновського. Про це заявив генпрокурор Юрій Луценко в ході наради комітету Верховної Ради з забезпечення правоохоронної діяльності, яку транслював 112 Україна, зазначають Патріоти України.

"Вони, двоє затриманих розвідників, повідомили безпосередньо керівнику Іващенку й одночасно начальнику управління карного розшуку Національної поліції в Києві Куряті. Після цього Курята, заступник начальника київської міліції, зателефонував начальнику Шевченківського відділення Національної поліції в Києві Мариновському, який перебував зі співробітниками КОРД і поліції особливого призначення в засідці в будинку №30 по вул. Тихій, і надав усний наказ звільнити затриманих співробітників поліції.

З моєї точки зору, з точки зору слідства, саме цей наказ на звільнення заручників без проведення необхідних підготовчих етапів, визначених посадовими інструкціями, і викликав подальші події", - заявив Луценко.

Як повідомлялося раніше, генеральний прокурор України Юрій Луценко вважає, що начальник ГУ Національної поліції в Києві Андрій Крищенко повинен подати у відставку через невдало сплановану та проведену операцію у Княжичах. У свою чергу Вадим Троян заявив, що не бачить підстав для відставки Крищенка.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...