Відкрито і без цензури: Михайло Єфремов починає скандальний "антипутінський" тур Україною з легендарного Бандерштату (відео)

Гастрольний тур відомого російського актора має промовисту назву - «Нарушители границ». Крім старих хітів, обіцяно і новинки.

Михайло Єфремов

Михайло Олегович збирається показати свій знаменитий спектакль-мюзикл «Господин хороший» в п’яти найбільших містах вільної України, зазначають Патріоти України. Перший концерт відбудеться 23 березня у столиці Галичини - Львові. Після головного західноукраїнського міста заслужений артист Росії запланував виступу в Одесі (24 березня), Дніпропетровську (25), Києві (26) і Харкові (27). Незадовго до приїзду до нашої країни відомий артист вибухнув черговим хітом про пригоди Депардьє у Росії. Хоча цей твір і не заявлений у поїздку. Однак треба думати на прохання глядачів він лунатиме і з українських майданчиків.

В березневому турі колектив Єфремова має показати хіти проекту: «Путин и мужик», «ХХ лет - ни хрена нет», «В Кремле зазвонил телефон» та інші напрацювання. Творці «Господина хорошего» поети Орлуша і Дмитро Биков заінтригували і кількома новинками, що присвячені актуальним резонансним подіям в Україні. «Господин хороший» є телевізійно-сценічним продовженням популярного проекту «Гражданин поэт», який об'єднував безсоромні, викривальні варіації на вірші поетів-класиків, в яких карикатурно перевтілювався Михайло Єфремов.

Кожний твір серії, що лунав в ефірі телеканалу «Дождь» був поетичним відгуком на найбільш гучну політичну подію тижня РФ. Творці проекту розширили жанри: до пародій на поетичну класику додалися частівки, байки, радянські пісні і хіти шансону.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...