"​Я е*у депутата Поклонского": Російський актор Єфремов продекламував вірш Орлуші про "Няшу" та фільм "Матильда" (відео)

​Вірш є сатирою на скандал з фільмом про роман балерини і цесаревича.

Поклонська завзято виступила проти фільму "Матильда". Ілюстрація:detector.media

Російський актор Михайло Єфремов прочитав в ефірі радіо "Эхо Москви" сатиричний вірш поета Андрія Орлова (Орлуши) під назвою "Одкровення Матильда", присвячений "кримському депутату Поклонскому". Відео розміщене на каналі радіостанції у Youtube, передають Патріоти України.

В ньому легко вгадується скандальна ситуація, яка склалася навколо фільму "Матильда". У стрічці розповідається про стосунки балерини Матильди Кшесінської та цесаревича Миколи Олександровича. Депутат Державної Думи Наталія Поклонська виступила проти картини: на її думку, фільм ображає почуття вірян.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...