Відома французька співачка зворушливо зізналася в коханні Києву (відео)

Пісня "Kiev" увійшла до альбому Ванесси Параді "Les Sources", який вийшов у листопаді 2018 року.

Ванесса Параді. Фото: соцмережі.

Французька актриса і модель Ванесса Параді виконала на церемонії вручення музичної премії Victoires de la musique пісню про Київ. Захід, у якому колишня кохана Джоні Деппа виступила однією з номінанток, відбувся 8 лютого, передають Патріоти України.

"Пісня Ванесси Параді про Київ стала хітом", – повідомляє прес-служба посольства України у Франції. Пісня "Kiev" увійшла до альбому "Les Sources", який вийшов у листопаді 2018 року. Ванесса написала композицію сама. У ній розповідається романтична історія, згідно з якою героїня згадує гарячі поцілунки коханого посеред Києва, які залишилися в минулому.

Цей ролик в YouTube набрав більше 21 тисячі переглядів. Шанувальники подякували Параді за чудову пісню і вітали її з Києва.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...