Відома теледіва Ксенія Собчак стала мамою (фото)

У Ксенії і її чоловіка Максима Віторгана народилася дівчинка, яку назвали Анною.

Максим Віторган і Ксенія Собчак. Фото: ЖЖ.

В ЗМІ з'явилася інформація про те, що відома російська телеведуча, заклята опозиціонерка Ксенія Собчак уже народила малюка, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Раніше Ксенія Собчак зізнавалася, що поява на світ первістка очікується в день її народження - 5 листопада. На минулих вихідних ведуча пишно відсвяткувала свій ювілей, проте радісними новинами про народження малюка так і не поділилася.

Проте, в ЗМІ з'явилася інформація, що в родині Ксенії і Максима вже сталося поповнення, а подружжя просто не поспішають поширюватися про це в пресі.

За повідомленнями інсайдерів, Ксенія Собчак уже на всю приймає поздоровлення з народженням первістка від близьких і друзів. Більш того, подейкують, що журналістка народила дівчинку, яку вони з чоловіком назвали Анною.

В мережі вже навипередки поширюють здогадки, на кого з батьків малюк більше схожий!

Путін нагородив орденом ексрежисера Єралашу, який був засуджений за розбещення дитини та воює проти України

вівторок, 7 травень 2024, 4:15

Російський диктатор Володимир Путін нагородив нагородив орденом “За спасение погибавших” режисера програми “Єралаш”, який був ув’язнений за розбещення 13-річного хлопчика. Про це пише видання “Обозреватель”, передають Патріоти України. Як зазначається,...

Фініш? Ломаченко задумався над завершенням кар'єри

вівторок, 7 травень 2024, 1:45

Український боксер Василь Ломаченко (18-0, 9 КО) готовий завершити свою професійну кар'єру. Про це 36-річний спортсмен розповів у коментарі Fox Sports, передають Патріоти України. Наступний бій українець проведе за титул IBF у легкій вазі проти австрал...