Відомого українського письменника у Луцьку збив позашляховик (фото)

Інцидент стався ввечері на пішохідному переході з додатковим освітленням, біля якого також встановлено обмежувачі руху.

Фото:Волинські новини

Відомий український письменник, драматург і журналіст Володимир Лис потрапив в дорожньо-транспортну пригоду в Луцьку в неділю, 23 вересня. Чоловіка збив автомобіль на пішохідному переході на проспекті Свободи, передають Патріоти України.

У день аварії письменник повертався з Форуму видавців, який проходив у Львові. Його на величезній швидкості збив позашляховик. Інцидент стався ввечері на пішохідному переході з додатковим освітленням, біля якого також встановлено обмежувачі руху.

В результаті аварії Лис отримав значні переломи. Згідно з прогнозами медиків, письменник буде прикутий до ліжка кілька тижнів, його чекає стаціонарний курс лікування і процес реабілітації.

Володимир Лис - відомий український журналіст, прозаїк і драматург. Народився в 1950 році в селі Згорани на Волині. У 2007 році став переможцем Першого Всеукраїнського конкурсу радіоп'єс (за п'єсу «Полювання на брата"). Член Національної спілки письменників України та Асоціації українських письменників.

Має безліч нагород: "Людина року", кавалер ордена "За заслуги" III ступеня, автор "Кращого роману десятиріччя" (за роман "Століття Якова"), володар численних премій конкурсу "Коронація слова", "почесний громадянин Волині".

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...