Відомий нардеп потрапив у ДТП на Полтавщині

Аварія трапилася близько 02:00 у селі Пишне Лубенського району.
ДТП. Ілюстрація: 112 Україна.

У ніч на четвер, 14 червня, автомобіль, в якому перебував народний депутат з групи "Воля народу" Сергій Шахов, потрапив у серйозну ДТП у Полтавській області. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-службу поліції.

Зазначається, що аварія трапилася близько 02:00 у селі Пишне Лубенського району. Так, автомобіль Toyota Land Cruiser, де на пасажирському сидінні знаходився Шахов, зіткнувся з машиною Ford, що стояла на дорозі.

У результаті ДТП водій автомобіля Ford отримав важку травму голови, його госпіталізували в реанімаційне відділення лікарні. Народний депутат і інші учасники аварії не постраждали.

У даний час вирішується питання про початок досудового розслідування за ч. 2 ст. 286 КК України за фактом ДТП.

Джерело: УНН

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...