Хіти тижня. Син застав батька за сексом з малою сестрою: Село на Полтавщині обурене страшним злочином

Батько погрожував дівчинці вбивством матері, якщо вона розповість про їх "таємниці".

Насильство у родині. Ілюстрація: makfax.com.mk.

У Полтавській області рідного батька піймали на сексуальному насильстві власної 11-річної дочки. Злочин стався в багатодітній родині з села Семенівка. Про це повідомляється в сюжеті "Надзвичайних новин", передають Патріоти України.

Батько сімох дітей змушував дочку займатися оральним сексом. Він погрожував дівчинці вбивством матері, якщо вона розповість про їх таємниці. На гарячому чоловіка застав його син. Він відразу покликав матір, а та без коливань викликала поліцію.

Всі в селі шоковані таким вчинком чоловіка, кажуть, що ніколи б і не подумали про таке. Зараз з дівчинкою працює психолог. Чоловіка затримали, йому загрожує до десяти років за гратами.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...