Хіти тижня. Син застав батька за сексом з малою сестрою: Село на Полтавщині обурене страшним злочином

Батько погрожував дівчинці вбивством матері, якщо вона розповість про їх "таємниці".

Насильство у родині. Ілюстрація: makfax.com.mk.

У Полтавській області рідного батька піймали на сексуальному насильстві власної 11-річної дочки. Злочин стався в багатодітній родині з села Семенівка. Про це повідомляється в сюжеті "Надзвичайних новин", передають Патріоти України.

Батько сімох дітей змушував дочку займатися оральним сексом. Він погрожував дівчинці вбивством матері, якщо вона розповість про їх таємниці. На гарячому чоловіка застав його син. Він відразу покликав матір, а та без коливань викликала поліцію.

Всі в селі шоковані таким вчинком чоловіка, кажуть, що ніколи б і не подумали про таке. Зараз з дівчинкою працює психолог. Чоловіка затримали, йому загрожує до десяти років за гратами.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...