Син застав батька за сексом з сестрою: Село на Полтавщині обурене страшним злочином

Батько погрожував дівчинці вбивством матері, якщо вона розповість про їх "таємниці".

Насильство у родині. Ілюстрація: makfax.com.mk.

У Полтавській області рідного батька піймали на сексуальному насильстві власної 11-річної дочки. Злочин стався в багатодітній родині з села Семенівка. Про це повідомляється в сюжеті "Надзвичайних новин", передають Патріоти України.

Батько сімох дітей змушував дочку займатися оральним сексом. Він погрожував дівчинці вбивством матері, якщо вона розповість про їх таємниці. На гарячому чоловіка застав його син. Він відразу покликав матір, а та без коливань викликала поліцію.

Всі в селі шоковані таким вчинком чоловіка, кажуть, що ніколи б і не подумали про таке. Зараз з дівчинкою працює психолог. Чоловіка затримали, йому загрожує до десяти років за гратами.

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...