Ледь не осліп: Сергій Притула розказав, як жорстоко поплатився в бійці за запальну вдачу

Для відомого телеведучого тепер кулаки - це останній аргумент у суперечці.

Сергій Притула. Фото:nsfund.com.ua

33-річний шоумен, популярний телеведучий і визнаний українцями волонтер Сергій Притула сьогодні є найзатребуванішим у ЗМІ обличчям. Про це пише Бджола, інформують Патріоти України.

Проте глядачів часто цікавило одне питання, на яке мало хто знає відповідь. Відомо те, що Сергій має поганий зір і більмо на оці, а звідки воно – сам Сергій поділився моторошною історією. Виявляється, за декілька років до того моменту, як про його ім'я дізналася вся країна, хлопець мав бунтарську натуру і часто фігурував у бійках.

В одній із них він дуже постраждав, за що тепер розплачується досі, хоча і зумів вибратися з халепи і не втратити життя:

"Що ж до кулаків, то це – останній аргумент у суперечці. По молодості бився часто, але після того, як у Лондоні в бійці мені розбили голову і травмували око (я провалявся чотири місяці в госпіталях, а потім пережив п’ять операцій в київському центрі мікрохірургії ока), став більш розважливо підходити до вирішення конфліктів (посміхається). Зараз маханням кулаками практично не зловживаю. Старший брат забороняє! Василь – адвокат, так що знає, що радить." - розповів шоумен.

Кількість українських чоловіків, які нелегально тікають до Словаччини, збільшилася більш ніж удвічі - прикордонники

четвер, 9 травень 2024, 21:30

Прикордонна служба Словаччини стверджує, що кількість українських чоловіків призовного віку, які незаконно переходять кордон, збільшилася більш ніж удвічі за рік. Про це повідомляє Barron’s, передають Патріоти України. За даними словацьких прикордонник...

Консервація зупинила: На Рівненщині горе-крадій застряг у вікні підвалу (фото)

четвер, 9 травень 2024, 21:00

На Рівненщині 64-річний чоловік заліз у погріб до місцевої жительки і виніс всю консервацію. Проте зі зловмисником стався конфуз – краденим він загородив собі вихід і не зміг вибратися назад. Про це повідомляє поліція Рівненської області, передають Пат...