Відпочинок не вдався: У Норвегії автобус з українськими туристами потрапив у ДТП, є постраждалі (фото)

У поліції поки що не знають, що стало причиною аварії.

Наслідки ДТП. Фото:http://www.pravda.com.ua/

У Норвегії за 100 км від міста Олесунд сталася ДТП за участі туристичного автобуса, внаслідок якої постраждали громадяни України. Як повідомили ввечері 30 липня у Департаменті консульської служби МЗС України, аварія сталася близько 18:00, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"За даними поліції, в автобусі перебувала 41 особа, усі вони, в т.ч. водій та керівник групи - громадяни України", - йдеться у повідомленні.

Одна людина загинула, від 8 до 10 пасажирів отримали важкі травми та вже доправлені до лікарні. Інші члени групи будуть розміщені у найближчих до місця аварії готелях. На місці ДТП перебуває вертоліт та машини швидкої допомоги, пожежники.

"Посольство тримає розвиток ситуації на особливому контролі, підтримує постійний контакт із керівником групи, туроператором та представниками правоохоронних органів", - повідомили в МЗС.

У поліції поки не знають, що стало причиною аварії. Правоохоронцям відомо тільки, що автобус виїхав на зустрічну смугу і з'їхав в кювет, приземлившись на дах.

О 19:00 за місцевим часом, всі рятувальні роботи завершилися.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...