Війна і мир: Волинський Нострадамус озвучив прогноз на майбутнє України

Після потрясінь, які дуже скоро очікують країну, вона почне свій шлях до відродження.

Волинський Нострадамус Феофан Музика. Скріншот.

Найближчим часом Україні варто очікувати не лише загострення конфлікту на Донбасі, а й нового нападу російсько-терористичних військ із боку Криму. Про це розповів волинський математик-провісник Феофан Музика, якого нерідко називають волинським Нострадамусом завдяки його пророцтвам про майбутнє України, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Про новий напад Росії на Україну у мене вже тричі були видіння. Перший - 19 травня, другий - 5 червня, і 21 червня у мене було третє видіння. Я побачив - уже 22-23 червня варто очікувати загострення конфлікту на Донбасі, а незабаром на Україну буде вчинено напад із боку Криму", - розповів Музика.

Але, як наголосив математик-провісник, після потрясінь, які очікують країну, вона почне свій шлях до відродження.

"Я бачу, що Україна в майбутньому буде єдиною країною. Вона стане успішною державою, але щоб це сталося, необхідно перевернути державний прапор: тільки коли верх прапора стане жовтим, а низ - блакитним, країна почне свій шлях до справжньої вершини", - підсумував музика.

Нагадаємо, раніше Феофан Музика передбачив, що в 2016 році на Росію чекають потрясіння, упродовж року може відбутися кілька перестановок у владі країни.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...