Війна скреп: "Этот человек называет меня бл***ю", - на президентських теледебатах Жириновський довів Собчак до сліз (відео)

Лідер ЛДПР хамив жінці у "кращих" традиціях "русского мира".

Ксенія Собчак. Фото: соцмережі.

Між кандидатами в президенти Росії Ксенією Собчак («Громадянська ініціатива») і Володимиром Жириновським (ЛДПР) стався новий конфлікт: 14 березня, під час дебатів на телеканалі «Росія», Собчак звинуватила опонентів - Жириновського і Шевченка - в тому, що її постійно перебивають, передають Патріоти України.

Эти люди перебивают только меня. Они не перебивают никого здесь. Вот этот человек хамит бесконечно только мне. Вот этот человек называет меня бл***ю и грязной ведьмой на вашей программе, и Вы ему это позволяете», — заявила Собчак.

Під час цього не замовкав і Жириновський. «В детский сад ее верните! На горшочек посадите, может, тогда девочка оздоровеет», «Вы должны вызвать психиатра и надеть на нее белый халат! Связать ее руками! Заплачь, Ксения, заплачь! Мама прибежит сейчас, носик утрет!» — кричав він. В результаті Собчак розплакалася і покинула студію.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...