Війна України з Росією триває вже 350 років, і є лише один спосіб стати в ній переможцем, - український артист

Антін Мухарський переконаний, що єдиний спосіб перемогти Росію – розвалити її як імперію.

Українські військові. Фото: ONLINE.UA.

Україна самотужки не може перемогти у війні проти Росії, однак після розвалу РФ українцям стане легше. Про це розповів відомий актор Антін Мухарський в інтерв'ю Обозревателю, передають Патріоти України.

Він зазначив, що швидку війну проти Росії закінчити неможливо, оскільки Кремль хоче її продовження: "Війна триватиме стільки, скільки при владі буде режим Путіна. Ми не можемо закінчити її самостійно".

При цьому актор вказав на необхідність для українців бути стійкими в своїх ідеях: "Війну можна закінчити, якщо Росія припинить фінансування бойовиків. А поки ми не в силах побороти Росію, ми не в тій ваговій категорії".

Мухарський назвав Росію природним ворогом України, звернувши увагу, що перманентно війна триває уже 350 років.

"Війна відбувалася постійно, адже вона може бути політичною, економічною, культурологічною, історичною, релігійною", - говорить артист.

"Єдине наше завдання – розвалити Росію як імперію. Тоді ми можемо зітхнути більш-менш вільно", - сказав Мухарський.

"Але й після цього на нас очікує багато роботи: треба зрозуміти, хто ми такі, звідки вийшли, куди йдемо і що ми хочемо побудувати", - резюмував він.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...