Війна з агресором? Ні, не чули: Чиновники та активісти з Волині відправились у РФ на "форум переможців" (фото)

Одна з учасниць делегації навіть встигла розповісти в інтерв'ю місцевому радіо про те, що в Україні начебто панують "фашизм і беззаконня".

Фото:volyn24.com

На Волині розгорівся скандал через відвідування місцевими чиновниками та активістами "форуму переможців" в російському Брянську. Про це пише volyn24, інформують Патріоти України.

На акції в РФ, присвяченій Другій світовій війні, в якості представників України були присутні голова організації "Російський культурний центр" Ольга Саган, голова організації "авіалюбителів" Ілля Сметанін, екс-прес-секретар громадського формування "Правоохоронці", голова громадської ради при голові Волинської ОДА Олександр Волянюк, член виконавчого комітету Луцька Валерій Корпач, а також голова Волинської обласної організації ветеранів України Олександр Булавін.

При цьому Саган крім участі в форумі встигла дати інтерв'ю місцевому радіо і розповісти про те, що в Україні нібито панують "фашизм і беззаконня".

За даними видання для Волянюка ця поїздка може закінчитися позбавленням посади голови громадської ради. Члени ради мають намір ініціювати його звільнення.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...