Військовий бензовоз у Миколаєві в'їхав у зоомагазин, є загиблий (фото, відео)

За попередньою інформацією, водій вантажівки був тверезий. Перед зіткненням з магазином він вискочив з автомобіля, проте пасажир, якого затиснуло в кабіні, від отриманих травм помер.

Наслідки ДТП у Миколаєві. Фото:https://news.pn/

У п'ятницю, 17 березня, в Миколаєві в мікрорайоні Варварівка сталася ДТП за участю військового бензовоза, який в'їхав в магазин. Про це повідомляє кореспондент Преступности.НЕТ з місця подій, передають Патріоти України.

За словами очевидців, автомобіль рухався по вулиці Веселинівській в напрямку міста.

За словами водія вантажівки, причиною ДТП стала несправність автомобіля, через що він спочатку врізався в магазин, розташований на правій стороні вулиці, після чого змінив напрямок руху і в'їхав в зоомагазин на протилежному боці.

За попередньою інформацією, водій тверезий. Перед зіткненням з магазином він вискочив з автомобіля. У момент зіткнення в магазині знаходився тільки його продавець, який не постраждав.

Водій вантажівки не постраждав, проте пасажир (обидва військовослужбовці, - ред), якого затиснуло в кабіні, від отриманих травм помер. На місце події прибули рятувальники і карети швидкої допомоги.

Цистерна вантажівки заповнена дизельним паливом, тому рятувальники "задули" територію навколо місця події піною, щоб запобігти можливому загорянню.

Попередньо автомобіль відноситься до 406-ї окремої артилерійської бригади і їхав з Широколанівського полігону. Варто відзначити, що пересування завантажених паливом автомобілів по місту без супроводу заборонено.


"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...