Віктор Пінчук продає медійні активи, стала відома пікантна деталь

Мова йде про газету "Факти", котру назад отримавв її засновник і головний редактор Олександр Швець. Золоті часи паперових ЗМІ позаду, коли "Факти" могли похвастатися мільонним накладом одного номера.

Віктор Пінчук. Фото:www.kommersant.ru

Власник міжнародної інвестиційно-консалтингової групи EastOne Віктор Пінчук продав газету "Факти" головному редактору видання Олександру Швецю. Про це йдеться в офіційному повідомленні компанії, передають Патріоти України з посиланням на ЛігаБізнесІнформ.

"Міжнародна інвестиційно-консалтингова група EastOne повідомляє, що газета "Факти" більше не перебуває під її мандатом. В результаті угоди одноосібним власником газети став її генеральний директор і головний редактор Олександр Швець", - сказано в ньому. Деталі угоди сторонами не розголошуються.

Слід нагадати, що раніше Пінчук уже продавав медіаактиви менеджменту. Зокрема, два роки тому у власність генерального директора Ірини Рубіс передано видавництво "Економіка" (газета "Дело", MMR, ТОП-100. Рейтинг кращих компаній України).

Міжнародна інвестиційно-консалтингова група EastOne надає послуги в сфері стратегічного та інвестиційного управління диверсифікованим портфелем активів у широкому діапазоні галузей по всьому світу.

Група створена в 2007 році українським бізнесменом Віктором Пінчуком. "EastOne" займається розробкою і реалізацією портфельної стратегії, галузевими експертизами, довгостроковим бізнес-плануванням, супроводом угод M&A і транзакцій на ринках капіталів, управлінням ризиками і ефективністю роботи.

Група також здійснює консультування у сфері корпоративної відповідальності, соціальних інновацій та благодійної діяльності.

"EastOne" супроводжує портфель активів, що охоплює більше 20 компаній і масштабних проектів. Серед них трубно-колісна компанія "Інтерпайп", українські медіа-активи (телеканали СТБ, Новий і ICTV).

"Як тобі не соромно, мала б совість": Відома телеведуча, що переїхала до Норвегії, розповіла, як хейтери влаштовують "полювання" на українок в соцмережах

четвер, 2 травень 2024, 22:34

Популярна українська акторка та телеведуча Тала Калатай через повномасштабну війну знайшла тимчасовий прихисток у Норвегії. Туди артистка переїхала з двома дітьми. Акторка розповіла, як живеться українцям за кордоном, передають Патріоти України. Артист...

Встигли вчасно: На Франківщині з охопленого вогнем будинку врятували дитину (фото)

четвер, 2 травень 2024, 22:20

В четвер, 2 травня, у житловому будинку в селі Долиняни Івано-Франківського району сталася пожежа. До місця виклику негайно було направлено рятувальників міста Рогатин і добровольців-вогнеборців села Фрага. Полум'я вдалося приборкати, ніхто не постражд...