"Він був надійним побратимом та добрим другом": У Києві відбулося прощання з героїчним українським воїном (фото, відео)

Олександр Бойко був вбитий бойовиками під час зіткнення з ДРГ окупантів. Тепер без батька лишилося двоє дітей.

На прощання з воїном прибули десятки людей - родичі, побратими, друзі. Фото: Цензор

У суботу 12 листопада в Києві провели в останню путь українського воїна, морського піхотинця, 43-річного Олександра Борисовича Бойко. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

Олександр Бойко загинув вранці 9 листопада біля с. Павлопіль (Волноваський район) на Донеччині під час бойового зіткнення з ворожою ДРГ. Киянин Олександр народився 18 січня 1973 року, служив матросом в 501-му батальйоні 36-ї окремої бригади морської піхоти ім. Костянтина Ольшанського.

Без батька залишилися двоє дітей. Вічна пам'ять і слава захиснику України! Щирі співчуття рідним і близьким! Не пробачимо вбивць!

Фініш? Ломаченко задумався над завершенням кар'єри

вівторок, 7 травень 2024, 1:45

Український боксер Василь Ломаченко (18-0, 9 КО) готовий завершити свою професійну кар'єру. Про це 36-річний спортсмен розповів у коментарі Fox Sports, передають Патріоти України. Наступний бій українець проведе за титул IBF у легкій вазі проти австрал...

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...