"Він привіз до України надію", - блогер про приїзд Ніка Вуйчича (фоторепортаж)

Чоловік, який народився без рук і без ніг, приїхав, аби надихнути українців з особливими потребами

Фото: uainfo.org

Сергій Панченко розповів про приїзд в Україну Ніка Вуйчича. Чоловік, який народився без рук і без ніг, приїхав, аби надихнути українців з особливими потребами, вояків АТО, переселенців та інших. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на

"Фейсбук".

"У Ніка Вуйчича до України особливе ставлення. Вже вдруге легендарний спікер, проповідник і мотиватор приїздив до нас. Учора, 25 вересня, ця особлива людина з додатковими потребами і сильним духом виступала в столичному Палаці спорту. Вуйчич, який народився без рук і без ніг приїхав, аби надихнути українців з особливими потребами, вояків АТО, переселенців та інших, які втратили в житті надію.

Зближує Вуйчича з Україною той факт, що його батьки з країни так званого соціалістичного табору - колишньої Югославії. Фактично вони переселенці, як і мільйони українців, які останні два роки тікають від війни на Сході, що принесла російська агресія. Так і батьки Ніка втекли колись від комуністів і фактично з нуля почали життя в Австралії.

"Кожен з нас потребує мотивації. Але є певні обставини в житті і часи, коли мотивації недостатньо. Моя історія буде неповною, якщо я буду говорити, що в мене все добре і якщо я не буду говорити про віру в Бога. Я не знаю, хто ви, кожен з вас, але я впевнений, що сьогоднішній вечір змінить ваше життя", - запевнив Нік.

Нік Вуйчич під час виступу в Палаці спорту. 25 вересня 2016 р.

Вуйчич згадав себе 8-річним хлопчиком, і чи міг тоді подумати, яких висот досягне:

"Я аж геть не знав, що стану колись чоловіком, батьком двох синів. Що одного разу я буду проповідувати і вчити. Без рук і без ніг мандрувати по всьому світу. На цей момент я здійснив більше як 2500 польотів, близько 5 млн кілометрів провів у мандрах. Хто колись міг подумати, що я буду зустрічатися з президентами країн? Що мене будуть показувати по телевізору і мене дивитимуться мільйони людей?"

"Якби тоді у віці 8 років Бог дав би мені руки і ноги, то сказати по правді - я б ніколи не потрапив в Україну, і взагалі на телебачення", - припустив спікер.

Чимала публіка зібралася на захід

У Вуйчича просто неперевершене почуття гумору. На початку, коли регулювали гучність мікрофона, пожартував, щоб звільнили звукорежисера. Або розповів про випадок, коли його переодягнули в форму пілота літака і поставили зустрічати на вході пасажирів зі словами: "Вітаю вас, я капітан цього літака і ми будемо випробовувати нову технологію польоту". Чи, коли діти бачать його вперше, то дивуються і запитують, що з ним сталося. На що Нік відповідає: "Курив багато. Тож знай, що куріння - небезпечне!" Тобто цього вечора присутнім було не тільки пізнавально його слухати, але й смішно.

Слід відмітити гарну організацію заходу. Серед глядачів значну частину складали люди з інвалідністю, тому будівлю обладнали пандусом. Для людей з особливими потребами відкрили окремий вхід. Більше 300 волонтерів одразу приходили на допомогу. Професійно відпрацював перекладач Андрій, який відчував емоційні відтінки мови Ніка і вдало передавав глядачам.

Доброзичлива та тепла зустріч українців з Ніком Вуйчичем закінчилася спільною молитвою за Україну, в якій взяли участь священники різних церков і конфесій.

І без сумніву багато хто цього вечора залишив Палац спорту з надією. А твердженням Ніка Вуйчича, якщо є надія - то є усе!

Плакат подяки від глядачів

"Я знаю, що зараз в Україні все так розбите на частини, що можна сказати, ніби немає надії. Занадто багато розбитих сімей і будинків. Дуже багато людей, які кінчають самогубством. Але я звертаюся сьогодні до вас, щоб ви знали - у Бога щодо вас є план". Фото з фейсбук-сторінки Нік Вуйчич - Україна

Подію транслювали в прямому ефірі на телеканалі "Надія"

Пандус для особливих людей з особливими потребами. Фото з фейсбук-сторінки Нік Вуйчич - Україна

Спільна молитва за Україну. У молитві взяли участь священники різних конфесій

"Україна потребує молитви, бо йде війна. Україна потребує молитви, бо гинуть наші воїни. Бо сім'ї залишаються без с синів, батьків, чоловіків"

Одна з організаторок, ініціатор зустрічі Яна Кучеренко: "Те, що я в своєму житті відчула і пережила, перебуваючи буквально 10 годин поруч з Ніком - що ми можемо набагато більше, ніж ми собі уявляємо. Просто потрібно зробити цей крок і піти вперед"

Павло, український друг Ніка Вуйчича

Ніка назвали другом і братом України.

На сцену вийшла команда волонтерів, яка зробила можливим цей захід", - пише Панченко.


На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...