"На його виступи українці ходили за мотивацією": Нік Вуйчич виявився фанатом "руского міра"

Зовсім нещодавно Вуйчич приїжджав до Києва і навіть фотографувався зі скандальним намісником Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври митрополитом РПЦ Павлом ("Пашею-Мерседесом").

Мотиваційний оратор Нік Вуйчич виявився прибічником політики президента Росії Володимира Путіна. Більше того, відомий життєлюб, який є частим гостем в Україні, вважає, що у господаря Кремля "дуже напружена робота". Про це нагадав українцям блогер Олег Карпюк на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Карпюк зазначив, що зовсім нещодавно Вуйчич приїжджав до Києва і навіть фотографувався зі скандальним намісником Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври митрополитом РПЦ Павлом ("Пашею-Мерседесом"). Також розповідав, що потрібно боротися з буллінгом. "Очевидно, це зараз найбільша проблема України", - говорить Карпюк.

"Мабуть, через деякий час він знову приїде, і збере чергові пару сотень тисяч нещасних маленьких українців, яким не вистачає мотивації. В країні, де є "Ігри нескорених", де є Балух, який мучиться в Мордорі за піднятий український прапор, де є Ірина Довгань, яку прив'язували до стовпа і били в "ДНР" за той же прапор, де є тисячі людей, які потроху вигризають і кують українську державність на фронтах. Люди ходять до розпіареного серба за мотивацією", - зазначив блогер і додав, що у вільній країні кожен може робити, що хоче.

"Просто хотілося б, щоб вони знали, що Нік хотів би обійняти Путіна і побажати йому побільше відпочивати. Ось і все теоретичне прохання", - резюмував він.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...