"Він сам бився обличчям об паркан": У Запорізькій області чиновника викрали в багажнику, злочинці усе заперечують (відео)

Напад на Сергія Гогунського пов'язаний з незаконним збором врожаю в Приморському районі.

У Приморському районі Запорізької області напали на главу місцевого відділення державної виконавчої служби Сергія Гогунського. За попередньою інформацією, це пов'язано з протистоянням чиновника незаконному бізнесу. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль, передають Патріоти України.

Також він опублікував відеозапис, на якому один з нападників пояснює поліції, що Гогунський сам прийшов до них додому і почав "битися головою". "Начальник служби виконавчої розганяється, б'ється, розбиває собі обличчя", - заявив правоохоронцям чоловік, який представився Андрієм Акрітовим.

Під час всієї бесіди з поліцейськими він вживав алкоголь, лаявся матом і заявив, що він "перебуває в угрупованні "ДНР". "Він прийшов і бився об паркан, об ворота. Обличчям бився. Він прийшов і каже: "Віддайте нам колгоспи". І бився. Потім я вийшов і особисто побив його, як собаку", - продовжив розповідь Акрітов.

Костянтин Бриль же повідомив, що напад на Гогунського пов'язаний з незаконним збором врожаю в Приморському районі. "Сергій Гогунський постраждав від дій злочинного місцевого угрупування. Деякі особи вирішили незаконно збирати урожай. А держслужбовця, який намагався цьому перешкодити, побили. Місцеві "царьки" не тільки залякували чиновника, а й викрали його в багажнику авто", - розповів глава Запорізької обладміністрації.

Він також повідомив, що в Приморському районі напередодні виборів місцеві "політики" вже намагаються ділити між собою посади і встановлювати свою владу.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...