​Він тяжко працював, а вона «втекла до Штатів» - Лещенко образився на Мирославу Гонгадзе за "підігрування ворогам"

Сергій Лещенко відкрив новий «фронт» у «квартирній війні». Чи піде на користь журналісту та нардепу перепалка зі вдовою засновника «Української правди»?

Зауваження Мирослави Гонгадзе про те, що колектив її покійного чоловіка залишив його родину без копійки, про що писали Патріоти України, дуже обурив Сергія Лещенка. Варто зазначити, що вдова Георгія Гонгадзе прямо не звинуватила Сергія, вказавши передусім на Олену Притулу, котра і виступила позичальником багатомільйонної суми, та редакцію в цілому.

На що запальний Лещенко відреагував дуже гостро зокрема видання «Букви» поширило таку відповідь.

Пан Сергій вважає зауваження Мирослави несправедливими і необґрунтованими. За його словами, таким чином Мирослава «підіграла його ворогам-корупціонерам», давши новий привід для розмов. Нардеп заявив, що він тяжко працював, ризикуючи здоров’ям і життям, аби вивести «Українську правду» в лідери медіа-ринку. Навіть зараз статті на сайті з’являються о четвертій ночі, - пишається Лещенко. У цей час Мирослава, прикриваючись прізвищем Гонгадзе, втекла до Сполучених штатів, де робила успішну кар’єру.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...