Він занапастив Росію: Вдова Литвиненка розповіла про те, що б вона сказала Путіну при особистій зустрічі

Те, що буде з Росією в найближчому майбутньому в результаті правління Путіна, дуже страшно уявити і важко зрозуміти, вважає вдова убитого підполковника ФСБ.

Марина Литвиненко. Фото:www.thetimes.co.uk

Увечері в п'ятницю, 22 січня, в рамках Російського Політичного Клубу в Лондоні, Марина Литвиненко, вдова підполковника ФСБ, отруєного Полонієм - 210, розповіла, що б вона сказала президенту Росії Володимиру Путіну, який фігурує у звіті про вбивство. Про це пише Обозреватель, інформують Патріоти України.

"Мені ставлять дуже часто запитання, що б я запитала у Путіна при особистій зустрічі. Те, що відбувається зараз з Росією, мені дуже важко бачити, і я вважаю, що відповідальність за це лежить на цій людині.

І кожен день перебування цієї людини на цій посаді для Росії стає важчим і важчим. І страждає не тільки Україна, яка в крові, я вважаю, а страждаєі російський народ, і те, що буде з Росією в найближчому майбутньому, дуже страшно уявити, і мені це дуже важко зрозуміти.

Тому, мені здається, для нього зараз найголовніше піти. Але, навіть якщо він піде, буде не так все просто і легко", - сказала Марина Литвиненко.

Так само вдова відповіла на питання про те, чи відчула її сім'я пряме втручання Путіна в їхнє життя.

"Що стосується втручання, ви абсолютно праві, тому що з одного боку наше життя склалося так, що ми опинилися в Англії, і я, напевно, вже не шкодую. Тому що після того, як ми зрозуміли, що ми не повернемося до Росії, Саша мене намагався втішити.

Життя важко починати заново після сорока років, але зате у нашої дитини є майбутнє, синові не потрібно буде читати спеціальні, жахливі книжки, російську літературу можна читати де завгодно, не підлаштовуватися. От спасибі, що у нашого сина тут буде світле майбутнє. З іншого боку, те що він (Путін) відняв близьку людину, мого чоловіка більше немає з нами, звичайно, це страшно, дуже страшно", - сказала вона.

Литвиненко так само підтримала український народ: "Я цілком і повністю розумію, що відбувається у ваших душах, тому що ти не можеш робити у своїй країні те, що ти хочеш, бо є хтось, який цього не дає, це дуже жахливо.

Я можу тільки побажати триматися і вірити, я вірю в молодих хлопців в Україні, тому що я знаю багатьох, ви обов'язково вистоїте, незважаючи на те, що не все так гладко".

На Львівщині чоловік заявив, що ТЦК "викрали його дорогою на роботу" і дали повістку: Яке рішення ухвалив суд

четвер, 2 травень 2024, 10:47

У Львівській області до іспитового терміну засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що його нібито "викрали дорогою на роботу і змусили підписати документи". Про це йдеться у вироку Жовківського рай...

Що робити, якщо затоплюють сусіди? Юристка озвучила алгоритм дій

четвер, 2 травень 2024, 10:44

Ситуація, коли заливають сусіди, або комунікації будинку вийшли з ладу, може статися з кожним. Як не розгубитися і діяти правильно, потрапивши у непередбачувані обставини? Що робити в таких ситуаціях і як добитися відшкодування грошей за збитки, "РБК-У...