Вітаємо патріота: Сергій Ребров оголошений лютим ворогом "ДНР"

Футболку Сергія Реброва, який є уродженцем Горлівки, спалили в присутності начальника управління фізкультури і спорту міськради Горлівки, паралельно записуючи це на відеокамеру.

Сергій Ребров став найлютішим ворогом "ДНР". Ілюстрація:ua.tribuna.com

Терористи так званої Донецької народної республіки оголосили найлютішим ворогом "ДНР" головного тренера "Динамо" Сергія Реброва, який є уродженцем Горлівки. Про це повідомив відомий футбольний вболівальник і функціонер Сергій Анненков, передають Патріоти України з посиланням на Футбол 24.

"Після того, як я відбарабанив два тижні в ув'язненні в ДНР і вийшов на волю, люди, які мене знають, наполегливо порекомендували їхати. Хотів вивезти з Горлівки всі експонати свого музею, але там уже хазяйнували люди від нової влади. Дозволили взяти із собою тільки 225 шарфів і футболок.

А футболку Сергія Реброва забрали і спалили в присутності начальника управління фізкультури і спорту міськради, паралельно записуючи це на відеокамеру. Сказали, що Ребров - найлютіший ворог "ДНР", - розповів Анненков.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...