Прощавай, "Динамо": Ребров став тренером у Саудівській Аравії

Контракт екс-наставника динамівців розрахований на два роки.

Сергій Ребров. Фото:http://telegraf.com.ua

Колишній тренер київського "Динамо" Сергій Ребров офіційно став наставником "Аль-Ахлі" з Саудівської Аравії. Контракт з клубом підписаний на два роки, повідомляють Патріоти України з посиланням на повідомлення у Twitter "Аль-Ахлі".

На цій посаді Ребров замінив швейцарця Крістіана Гросса. "Аль-Ахлі" посів друге місце в чемпіонаті країни за підсумками сезону і дійшов до чвертьфіналу Ліги чемпіонів Азії, де зіграє проти іранського "Персеполіса".

Слід нагадати, що під керівництвом Сергія Реброва "Динамо" двічі виграло чемпіонат (2014/15, 2015/16), двічі ставало володарем Кубка країни (2013/14, 2014/15) і один раз вигравало Суперкубок України (2016), зазначає ТСН.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...