"Вітаю з особливою симпатією": Папа Франциск зустрівся у Ватикані з українськими дітьми (відео)

Понтифік провів зустріч з групою дітей з України, які приїхали у Ватикан за допомогою міжнародної ініціативи "Children for peace all over the world".

Зустріч Папи з українськими дітьми. Фото://en.radiovaticana.va/

Під час традиційної Генеральної аудієнції у Ватикані 18 травня Папа Римський Франциск зустрів групу українських дітей. Про це повідомляється на офіційному сайті Радіо Ватикану, інформують Патріоти України.

"Папа Франциск по-особливому привітав групу дітей з України, які приїхали у Ватикан за допомогою міжнародної ініціативи "Children for peace all over the world", - йдеться в повідомленні.

"Я вітаю з особливою симпатією українських дітей, сиріт та біженців, які постраждали від збройного конфлікту, що триває на сході країни", - сказав понтифік, звертаючись до групи з 80 осіб.

"За заступництвом Пресвятої Діви Марії я відновлюю свою молитву за те, щоб ми прагнули до встановлення міцного миру, щоб полегшити страждання цього народу і запропонувати світле майбутнє для нових поколінь", - сказав Папа.

У Ватикані також повідомили, що ініціатива "Children for peace all over the world" стартувала в Україні у грудні минулого року з ініціативи посольства Угорщини в Україні.

Усе працює! Telegram розблокував українських ботів після реакції Мінцифри

понеділок, 29 квітень 2024, 10:47

Адміністрація платформи Telegram, яка напередодні заблокувала офіційні українські чат-боти, що покликані боротися з російською агресією, скасувала своє рішення, передають Патріоти України. «Офіційні українські боти, що допомагали у боротьбі з агресією...

Оце так: Україна повідомила Єврораду про частковий відступ від конвенції з прав людини

понеділок, 29 квітень 2024, 10:30

На час воєнного стану військове керівництво України має право обмежувати свободу пересування громадян, оглядати речі та примусово вилучати приватне чи комунальне майно для державних потреб в умовах воєнного стану, згідно з оновленим переліком прав і св...