​Віталій Кличко наказав очистити Київ від реклами

Столиця переповнена зовнішньою рекламою. Всі попередні спроби якось обмежити цю «вакханалію» успіху не мали через корупцію, визнає міський голова.

Віталій Кличко дав наказ

Кличко підписав розпорядження про призначення свого заступника Олексія Резнікова відповідальним за організацію та проведення реформи у сфері зовнішньої реклами столиці, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

"Уже багато часу ми говоримо про питання реклами, проте досі, будьмо відверті, системних змін у цій сфері не відбулося", - сказав мер на засіданні Антикорупційної ради при міському голові в понеділок.

При цьому він додав, що вже підписав розпорядження про новий розподіл повноважень, згідно з яким курирувати зміни у сфері зовнішньої реклами Києва буде О.Резніков як людина, що "показала свою ефективність".

"(О.Резніков – ред.) отримав завдання зробити наше місто більш комфортним, прибравши зайву рекламу, створити чіткі, прозорі, зрозумілі правила для рекламного бізнесу. Сподіваюся, результати роботи ми зможемо побачити вже найближчим часом", - сказав В.Кличко.

За словами мера, перед О.Резніковим стоїть завдання "побудувати таку систему надання дозволів і контролю, в якій не буде місця корупції".

Як повідомлялося, раніше О.Резніков заявив, що до кінця року кількість зовнішньої реклами в Києві буде зменшено.

Новий поворот: Згадки про арештованого заступника міністра Шойгу видалили із сайту Міноборони РФ

середа, 1 травень 2024, 5:00

Сторінка з біографією заарештованого у справі про хабар заступника міністра оборони Тимура Іванова зникла з сайту Міноборони РФ. Про це пишуть росЗМІ, передають Патріоти України. Раніше на сторінці була розміщена біографія Іванова, вказувалося, якими о...

Нечисті на руку ділки порушили навіть міжнародні конвенції: Суд повернув громаді найбільше в Україні штучне озеро, що входить до Смарагдової мережі нашої держави

середа, 1 травень 2024, 4:15

Господарський суд Одеської області задовольнив позов Одеської обласної прокуратури про повернення державі найбільшого штучного озера в Україні – озера Сасик (Кундук) площею 20 тис га, розташованого на території Білгород-Дністровського та Ізмаїльського ...