Включив дурня: Зухвала поведінка п'яного водія в Києві викликала гнів у мережі

"Чесно кажучи, я себе насилу стримав, щоб не врізати йому", - очевидець інциденту.

Ілюстрація: chelnyltd.ru.

Журналіст Сергій Гришин опублікував відео, на якому зафільмував хамську поведінку п'яного водія в центрі Києва. "Вчора пізно ввечері до мене звернулися патрульні, щоб я став понятим. Перехрестя Б. Хмельницького та Володимирської, дорога перекрита через обвал будинку. І це синє чудовисько ломиться. Його зупинили. Він дурника став клеїти. У підсумку машину забрали на штрафмайданчик" , - пише Гришин на своїй сторінці в Facebook. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Я дуже хочу, щоб родичі і друзі водія, якого звуть Володимир Іванович, побачили це відео. Тому давайте його поширимо. Чесно кажучи, я себе насилу стримав, щоб не врізати йому. Хоча велика частина нашої з ним розмови в ролик не увійшла", - додає журналіст і публікує відео інциденту.

"Питання місяця": Як ви це терпите?", Цікаво, чи є у хлопців інструкції на таку поведінку", "Якби це було в Америці, то розмова була б по-іншому. І спробуй цей тип себе так вести, мало б йому не здалося", "Не зрозуміло, чого з такими панькаються", "Так він з Москви приїхав! Я думаю, чого типаж такий характерний! ", - пишуть користувачі в коментарях до публікації.

Як раніше повідомлялося в ЗМІ, журналісти викрили патрульних в тому, що ті закривають очі на правопорушення з боку високопоставлених чиновників.

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...