Влада Індонезії ввела смертну кару і хімічну кастрацію для педофілів

Посилення покарання зумовлене бажанням "подолати кризу, викликану сексуальним насильством щодо дітей".

Влада Індонезії виступила за хімічну кастрацію і смертну кару для ґвалтівників. Фото: ВВС.

Президент Індонезії посилив міру покарання для ґвалтівників дітей, що тепер включатиме смертну кару і хімічну кастрацію. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Президент Джоко Відодо сказав, що посилення покарання викликане бажанням "подолати кризу, викликану сексуальним насильством щодо дітей".

Раніше максимальний термін позбавлення волі за зґвалтування дорослого або дитини складав 14 років у в'язниці.

Люди, яких посадили за ґрати за сексуальні злочини проти дітей, тепер будуть зобов'язані носити електронні браслети після свого звільнення.

Введені надзвичайним указом президента нові покарання вступають в силу негайно, але можуть бути переглянуті парламентом.

"Винятковий злочин заслуговує виняткової відповіді", - заявив Відодо.

На Великдень Землю накриє сильна магнітна буря: Стало відомо, скільки триватиме

неділя, 5 травень 2024, 12:28

Геомагнітний шторм, який почався в останній день квітня, ще триває. Від 4 травня на Землі вирує чотирибальна магнітна буря, яка за К-індексом вважається середньою. Вже сьогодні, 5 травня, очікується магнітна буря потужністю у п’ять балів (за К-індексом...

Який час, такі і вітання: Українські пілоти показали креативну великодню листівку

неділя, 5 травень 2024, 11:56

Українські пілоти привітали співвітчизників зі святом Воскресіння Христового. Оригінальну листівку опублікувало командування армійської авіації Збройних сил України у Facebook, передають Патріоти України. На фото зображений військовий літака, у якому ...