"Владимир Владимирович, держите себя в руках": Російський карикатурист висміяв крах надій Путіна (фотофакт)

​Відомий художник Йолкін Сергій у своїй новій карикатурі для німецького видання відобразив розчарованість російського диктатора в президенті Сполучених Штатів.

Ілюстрацію у понеділок, 10-го квітня, опубліковано на сторінках видання «DW», зазначають Патріоти України.

Російський карикатурист висміяв крах надій Путіна

«Сьогодні Сполучені Штати Америки активно обговорюють можливість запровадження нових антиросійських санкцій у зв’язку з тим, що президент РФ Володимир Путін продовжує підтримувати кривавий режим урядових військ президента Сирії Башара Асада, який продовжує вибивати мирне населення країни. Схоже, що надії Путіна на тісну співпрацю з президентом США Дональдом Трампом були порвані на шматочки», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, після хімічної атаки урядових військ Асада по місту Ідліб, в результаті якого загинуло щонайменше 80 людей, глава Білого дому Дональд Трамп віддав наказ двом своїм бойовим кораблям знищити військову авіабазу, з якої було здійснено виліт смертоносних асадівських літаків. Через деякий час у РФ заявили, що розчаровані таким кроком з боку Сполучених Штатів. В той самий час Вашингтон закликає Кремль припинити підтримувати Асада.
Російський карикатурист висміяв крах надій Путіна

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...