Хіти тижня. "А царь-то голый": Поразку Путіна в Сінгапурі відобразили у дотепній карикатурі

Російський президент звик демонструвати свою "велич" в Європі, але в Азії в нього усе пішло зовсім не за планом.

У Сінгапурі в Путіна усе пішло не так. Ілюстрація: Известия.

Український художник-карикатурист Андрій Петренко їдко висміяв поїздку президента Росії Володимира Путіна на саміт у Сінгапур, де лідеру РФ жорстко "вказали його місце", передають Патріоти України.

Художник провів паралелі між візитом Путіна і відомою казкою про голого короля. "У Сінгапурі маленький хлопчик голосно закричав - а цар голий!!!" - написав Петренко під карикатурою.

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін зірвав зустріч з прем'єром Сінгапуру, за своїм звичаєм запізнившись на годину. Прем'єр не став чекати лідера РФ і поїхав у справах. Крім того, Путіна змусили пройти через рамку металошукача і вивернути кишені, коли вона задзвеніла.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...