"Власть принадлежит людям": В Кривому Розі протестувальники захопили міськраду, - Семенченко (відео)

Мешканці Кривого Рогу висловили надію, що президент та ЦВК вирішать проблему замість того, щоб спонукати їх до більш активних дій.

Протестувальники у Кривому Розі.

У Кривому Розі активісти, які виступають проти визнання перемоги на виборах мера представника "Опозиційного блоку" Юрія Вілкула, зайшли в будівлю міської ради. Про це в соцмережі Facebook написав народний депутат Семен Семенченко, передають Патріоти України.

"Кривой Рог. Представители церкви, ветераны АТО, активисты, нардепы зашли в мэрию. У нас не было нужды захватывать то, что и так принадлежит людям. На стене мэрии люди написали "Власть принадлежит людям". В подтверждение этого Криворожский Автомайдан на 15 минут заблокировал трассу на Днепропетровск. Криворожане единогласно проголосовали за то, чтобы дать президенту, Раде, судам и ЦИК решить проблему нелегитимности власти и фальсификации выборов правовым путем", — написав він.

Семенченко попередив, що якщо цього не відбудеться до 29 листопада, то люди встановлять пряме народовладдя. "Бравые молодцы в беретах — т. н. "муниципальная гвардия", по сути "карманная армия" Вилкула. Через 10 минут они сбежали внутрь здания. Кривой Рог — вы молодцы! "Штурм исполкома" — название ироническое. Никто не ставил такой цели", — підкреслив Семенченко.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...