Вміють не тільки м'яч ганяти: Київські динамівці привітали співвітчизників з Днем Незалежності віршем Ліни Костенко (відео)

У записі ролика взяли участь Олександр Шовковський, Євген Макаренко, Максим Коваль, Валерій Федорчук, Артем Кравець, Сергій Сидорчук та Микола Морозюк.

Скрін відео

Футболісти київського "Динамо" привітали Україну з 25-ю річницею Незалежності рядками вірша Ліни Костенко "Буває часом сліпну від краси". Відеопривітання ФК "Динамо" опублікував на своєму каналі у YouТubе, передають Патріоти України.

У записі ролика взяли участь Олександр Шовковський, Євген Макаренко, Максим Коваль, Валерій Федорчук, Артем Кравець, Сергій Сидорчук та Микола Морозюк.

Нагадаємо, співробітники посольства Великої Британії з нагоди 25-ї річниці Дня Незалежності України записали відео привітання.

Раніше президент Литви Даля Грібаускайте записала відеозвернення з привітанням до Дня Незалежності України.

Відмова від повістки та неявка до ТЦК: В Україні підняли штрафи для ухилянтів

четвер, 9 травень 2024, 10:28

Верховна Рада України ухвалила у другому читанні законопроект №10379 про посилення відповідальності за військові правопорушення. Який, зокрема, в кілька разів підвищує штрафи для ухилянтів. Таким чином, сьогодні відповідний законопроект парламентарі ух...

На грані: Україні знову загрожують блекаути - коли повідомлять нові графіки відключень

четвер, 9 травень 2024, 9:59

В Україні знову можуть запровадити графіки відключення світла, адже після терористичних ударів ворога в ніч проти 8 травня уражені ключові об’єкти української енергетики. Про те, до чого готуватися українцям, коли і хто повідомить про нові графіки відк...