"Волноваха, извини за убийство": В окупованому Докучаєвську нагадали про причетність "ДНР" до розстрілу маршрутки із цивільними (фото)

13 січня 2015 року на блокпосту Збройних Сил України поблизу Волновахи бойовики обстріляли рейсовий автобус "Златоустівка - Донецьк", загинули 12 і були поранені 19 мирних громадян.

12 людей загинули відразу на блокпосту під Волновахою. Фото: соцмережі.

У зайнятому терористами і російськими найманцями Докучаєвську сьогодні розповсюдили листівки з нагадуванням про те, що маршрутку з мирними громадянами в 2015 році на блок-посту під Волновахою розстріляли "Гради" самопроголошеної "ДНР". Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Андрій Цаплієнко, передають Патріоти України.

"Сьогодні в Докучаєвську, який контролює "ДНР", з’явились ці листівки. З пробаченнями в скоєнному злочині. З нагадуванням, хто це зробив. На чиїх руках кров земляків. Що це, каяття чи спецоперація?

Я маю лише три фотодокази. Але листівок було багато. На стінах "хрущовок", на парканах, на порталах офіційних будівель. Їх бачили на Театральній та Центральній, на Леніна, на Жовтневій та Незалежності. Бойовики поспіхом зривали їх на Мельникова, Куйбишева та Свердлова. Але марно. Люди встигли не те, що прочитати їх, а, навіть сфотографувати. Хто ж ризикував життям, аби розвісити ці листівки? Можливо, проукраїнські партизани на окупованій території. А, можливо, просто звичайні люди. Які довгі роки чекають на повернення України. І пам‘ятають все", - розповів він.

Зростання цін в Україні прискориться: Нацбанк оновив прогноз з інфляції

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:45

Темпи зростання споживчих цін в Україні впали до 3,2% р/р у березні, що суттєво нижче прогнозу НБУ. Інфляція прискориться вже найближчим часом, передають Патріоти України з посиланням на "Інфляційний звіт" Національного банку України (квітень 2024 року...

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...