​Володимир Кличко – Тайсон Ф’юрі: 12 раундів м’ясорубки, українець поступився по очкам (відео)

Попереду матч-реванш. Однак наразі чемпіонські пояси IBF, IBO, WBO и WBA super перейшли до амбітного ірландця

Бій між 39-річним українцем та 27-річним британцем був більш-менш рівний. Однак всі три судді з невеликим відривом дали перевагу претенденту, зазначають Патріоти України. 115: 112, 115: 112 і 116: 111 на користь Ф'юрі.

Тайсон Ф’юрі - новий чемпіон. Чи надовго?

Кличко зазнав 4-ту поразку у своїй кар'єрі. Раніше українець програвав тільки нокаутом - суддівським рішенням він поступився вперше. Додамо, що в останній раз Кличко відчував гіркоту поразки в 2004 році - 4 жовтня він поступився нокаутом Леймоном Брюстеру. Однак попереду бій-реванш. Почекаємо опрелюднення подробиць контракту з цього приводу.

Принаймні сам Кличко налаштований на реванш. "Ф'юрі заслужив перемогу. Він був швидшим і точнішим. Я намагався "підібрати до нього ключ", але не зміг переламати хід бою. Безумовно, я розраховую на реванш", - сказав екс-чемпіон зразу після бою німецьким ЗМІ.


1 раунд

2 раунд

3 раунд

4 раунд

5 раунд

6 раунд

7 раунд

8 раунд

9 раунд

10 раунд

11 раунд

Кличку цього разу було дійсно боксувати складніше. Володимир і його команда були впевнені, що перемога за українцем. В іншому випадку чемпіон мав піти ва-банк у 12 раунді. Цього не відбулося. Відео 12 раунду.

Судійське рішення. Емоції боксерів, команд та глядачів

Повне відео дійства

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...