Волонтер вказав на черговий фейк від Путіна щодо "наступу на Донбасі" (фото)

Агенство новин терористів та Міноборони РФ "вкидають" фейки майже синхронно.

"Дядя Вова, хіба в дитинстві Вам не казали, що брехати погано?". Ілюстрація: InfoKava.com

Волонтер міжнародної спільноти InformNapalm Роман Бурко вказав на фейкову новину про нібито наступ сил АТО на Донбасі, яку запустив російський телеканал "Звезда", що входить в структуру міністерства оборони РФ. Про це волонтер написав на своїй сторінці в Facebook, відзначивши, що телеканал "вкинув" новину практично синхронно з агентством новин бойовиків "ДАН", передають Патріоти України.

"А вот и пошли вбросы с 12:00. Отмашка дана публикацией на официальном сайте ТРК Министерства Обороны (Нападения) РФ "Звезда", где практически синхронно с агентством новостей боевиков "ДАН" вбросили "новость":
"ВСУ начали активное наступление на ДНР: есть раненые и погибшие".
Следим дальше...".

"Те, про що попереджали вчора. У орків нічого не змінюється, за пару днів до зустрічей в Мінську - завжди криваві картинки. Нагадаю, 29 листопада зустріч міністрів у нормандському форматі", - зазначив у соцмережі популярний блогер з ніком Alex N Alex Noyt.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...