Волонтерські організації заявили, що їх не пустили до складу Громадської ради Міноборони (фото, відео)

Волонтери написали спільну заяву до міністра оборони Полторака з проханням втрутитися і посприяти, щоб громадська рада була переобрана та до неї долучилися реально діючі активісти.

Фото:FacebookВолонтерські організації масово покинули вибори до Громадської ради при Міноборони, які відбувалися у п'ятницю, 24 лютого. Про це написав у своєму Facebook волонтер Роман Синіцин, передають Патріоти України.

Раніше активісти заявляли, що до ради включили незрозумілі фонди та відсіяли авторитетні волонтерські організації.

За повідомленням Синіцина майже три десятки реальних волонтерських організацій, які зробили для АТО чимало і продовжують робити нині, на знак протесту покинули вибори до складу Міноборони.

"Ефективний громадський контроль?

Сходив тут на засідання Установчих зборів нового складу Громадської ради при Міністерстві оборони.

Тепер на власні очі побачив, що таке пресловуте одобрямс і імітація громадськості. В динаміці.

Це про те як по формальним підставам опитниє підстаркуваті бюрократи і крючкотвори на чолі з генералом Палієм (а до постаті цього клоуна ми повернемось зовсім скоро) збрили пару десятків реальних волонтерських організацій, натомість протащили свої бутафорні ГО-шки по типу: "фонд генералів львівщини", "фонд героїв радянського союзу", "релігійна громада повного євангелія ранкова зірка у голосіївському районі" і інший трешняк.

Навіть мою заяву умудрились "загубити", довелось доносити.

І оця впринципі мігруюча карусель фейковиє го-шок і пенсіонерів-общєствінніків зараз так само заходить або зайшла в цілий ряд інших міністерств: мінсоц, окупованих територій, держслужба у справах ветеранів АТО ітд. Імітуючи громадськість . Ага.

Сьогодні це відбулось в МО.

В результаті цілий ряд реальних і діючих волонтерських організацій, які зробили для АТО реально багато і продовжують робити зараз, в знак протесту покинули це шапіто.

Три десятка майже. Заява і більше інфи буде зовсім скоро. Прошу звернути увагу на ситуацію Степан Полторак. Репост будь ласка.

p.s. Також прошу накидати про "айдарівця" з позивним Рембо (Артур Хакімзянов) якого протягнули в президію. Про піздінг 30 тон тушонки, автоматів і три кримінальні справи я знаю)" - написав волонтер.

Волонтери також написали спільну заяву до міністра оборони Степана Полторака. Вони повідомили про численні порушення, які відбулися під час виборів до громадської ради, та просили його втрутитися і посприяти, щоб громадська рада була переобрана та до неї долучилися реально діючі активісти.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Як виглядало обличчя неандертальської жінки, яка жила 75 тисяч років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...