Волонтери повезли українським захисникам у зону ООС 37 відер вареників

Вареники на Черкащині готували працівники виконавчого комітету сільради разом з працівниками закладів освіти, культури, лікарні та центру надання соціальних послуг.

На Черкащині наліпили вареників для військових. Фото: Україна молода.

Волонтери повезли українським захисникам в зону Операції об’єднаних сил 37 відер вареників. Їх наліпили у селі Білозір’я, що на Черкащині. Про це повідомила волонтерка Оксана Циганок, яка разом з іншими колегами повезла смаколики українським бійцям на фронт, передають Патріоти України.
"За 5 років війни Білозір'я стало мені рідним. Дякую голові тамтешньої об’єднаної територіальної громади Володимиру Міцуку та громаді не лише за вареники, але й за сітки, бензопилу, дитячі малюнки", - написала у Фейсбуку Оксана.
За її словами, як завжди в Білозір'ї роблять все з розмахом, як вареників - то наліплюють півбуса. Як наголошує сільський голова Білозірської Об'єднаної територіальної громади Володимир Міцук, вареники готували працівники виконавчого комітету сільради разом з працівниками закладів освіти, культури, лікарні та центру надання соціальних послуг.

Він каже, що в ОТГ допомагають бійцям на фронті традиційно в міру своїх сил і можливостей. Адже ті воїни, які стоїть на передовій та захищають Україну, повинні відчувати й нашу підтримку. "Дякуємо Оксані Циганок. Вона справжня патріотка, яка в будь-яку погоду та пору року вирушає з колегами до наших бійців і ми завжди готові допомогати волонтерам", - говорить Володимир Павлович.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...