Волонтери розкрили цікаві дані про найманців Путіна з ПВК "Вагнера" (фото)

На сторінках соцмереж найманців є багато фото на тему Третього рейху, татуювання та футболки зі свастикою.

Російські "патріоти" виявилися звичайними злочинцями та фашистами. Фото: соцмережі.

Волонтери міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm встановили, що серед найманців російської приватної військової кампанії "Вагнер" є прихильники ідей неофашизму. Відповідні дані опубліковано на сайті InformNapalm, передають Патріоти України.

Прихильниками радикальних ідей є Владислав і Артем Краснолуцькі. На сторінках соцмереж найманців є багато фото на тему Третього рейху, татуювання та футболки зі свастикою. Крім того, на кількох знімках Краснолуцькі позують із піднятою правою рукою, що схоже на нацистські вітання.

Фото: informnapalm.org

Владислав Краснолуцький першим вступив в ПВК "Вагнера" і поїхав до Сирії. 2 жовтня минулого року в провінції Дейр-ез-Зор він був ліквідований.

Артем Краснолуцький став найманцем в 2018 році. До цього його засудили на 11 років суворого режиму за викрадення людини.

"З-під арешту він втік на базу підготовки вагнерівців в Молькіно, і там пройшов додаткову підготовку. Після цього його направили в березневу ротацію, щоб доукомплектувати вагнерівців після розгромного удару американців", - також наголошується в матеріалі.

Фото: informnapalm.org

З якими хворобами звільняють від мобілізації - оновлений перелік

понеділок, 6 травень 2024, 23:38

У період дії воєнного стану та загальної мобілізації є громадяни України, яких не можуть призвати до армії через наявність певних хвороб. У чинному законодавстві чітко розписаний увесь їх список хвороб, передають Патріоти України. Так, у Законі України...

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...