Волонтери викрили двох російських терористів на Донбасі (фото)

Бойовик обурився, що його внесли у базу "Миротворця", і це стало відправною точкою для публікації розслідування щодо його злочинів.

Злочинець Денис Гордов. Фото: Informnapalm

Волонтери міжнародної спільноти Informnapalm встановили особи ще двох кадрових російських військовослужбовців, які брали участь у війні на Донбасі. Про це повідомляють Патріоти України.

Громадяни Росії Гордов Денис Сергійович і Туєв Михайло в статусі військовослужбовців-контрактників 8-ої гірської мотострілецької бригади, в / ч 16544 Південного військового округу ЗС РФ, брали участь в бойових діях на території України, йдеться в розслідуванні.

Вони є військовими злочинцями. Цей статус не передбачає терміну давності злочинів, тому "перевестися" з "духів в дембеля" або "з військового злочинця в терориста" у Дениса Гордова не вийшло.

Відправною точкою для публікації розслідування послужило його повідомлення, надіслане адміністрації Центру "Миротворець", після того як він був внесений до так зване "Чистилище" в якості військового злочинця. Денис Гордов перейнявся цією обставиною і вирішив зробити спробу "перекладу" в іншу категорію "терористів" - тобто, не військовослужбовців ЗС РФ, а найманців, що воювали на Донбасі. Для повноти картини представляємо текст повідомлення.

Обережно, присутня ненормативна лексика:

На своїй сторінці в Вконтакте Гордов розписав місця проходження військової служби:

2012-2013 рр. - В / ч 34411 РВ і А Росія

2013 г. - в / ч 46108 РЕБ Росія

2014-2015 рр. - В / ч 16544 ИРР Росія

2016 - в / ч Л-55055 ОРБ Україна

Так звана в / ч Л-55055 - це окремий розвідувальний батальйон-прокладка для відрядження в бандформування "ЛНР" російських військовослужбовців, до нього були приписані і всім відомі полонені спецназівці ГРУ РФ: капітан Єрофєєв і сержант Александров, яких 16 травня 2015 року було захоплено в ході відбиття нападу російської ДРГ під н.п. Щастя.

Тобто травень 2016 - це приблизний термін закінчення його контракту, а значить, на Донбасі він був не як російський терорист, а як кадровий російський військовий злочинець.

А тепер перейдемо до конкретних доказів його участі в бойових діях на Донбасі:

Фото: осінь 2015 року, н.п. Сокільники, розташований на самій лінії розмежування сил в Луганській області.

Продовжуючи вивчення військового злочинця, в "чистилище" Миротворця "знайшовся" раніше збережений скріншот фото, розміщеного Денисом Гордовим із залишеним під ним коментарем "Я чет там приуныл" від Михайла Туєва.

Селфі зроблено на тлі будки біля залізничного переїзду "57 км", розташований на околиці селища "Донецьке" Луганської області.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...