Була патріоткою України: З’явилися нові подробиці про вбиту бойовиками на Донбасі дівчинку (фото)

Незважаючи на велику кількість "ватників" у прифронтовому місті, Даша не боялася носити на руці браслет в кольорах українського прапора.

Дар'я Каземирова. Фото: соцмережі.

Загиблу під час обстрілу проросійськими бойовиками селища Залізне Донецької області 15-річну дівчинку звали Дар'я Каземирова і вона була ученицею школи №7 Торецька. Судячи з Facebook-сторінки школярки, вона була патріоткою України, передають Патріоти України.

Зазначимо, 28 травня в окупованому Залізному поблизу Торецька внаслідок влучання снаряду проросійських бойовиків загинула 15-річна дівчинка Дар'я, яка кілька днів тому відсвяткувала свій день народження.

"Мені здається, що навіть незважаючи на ріки крові, які щодня ллються на Донбасі, загибель цієї невинної душі може змусити ридати камені. В ці очі треба дивитися кожному – і тому, хто цей біль відчуває, як свій, і тому, хто висловлює глибоку стурбованість або байдуже відвертається від жахів війни", – написав на своїй сторінці у Facebook журналіст Юрій Бутусов.

Війна Донбас жертви діти вбивство
Загибла на Донбасі дівчинка Дар'я з однокласниками

"Варто почитати сторінку дівчини у Facebook – це сторінка справжньої українки, двомовної, щирої та скромної, яка відкривала для себе світ, їздила в Карпати, дружила щиро зі своїми однокласниками, була серед подруг, дуже любила свою маму... Facebook-сторінка Дар'ї. Там небагато записів, зовсім небагато... Бо сюди на український Донбас прийшли "звільняти" українців путінські орди, і ось так вони "звільняють", вбиваючи...", – зазначив журналіст.


Донбас Торецьк діти вбивство жертви
Вбита снарядом бойовиків на Донбасі дівчинка Дар'я з однокласниками

Війна Донбас фото жертви діти Торецьк
Загибла на Донбасі Дар'я лише кілька днів тому відсвяткувала свої 15-тиріччя

Війна Донбас жертви діти
Дар'я з подругою в патріотичних футболках.

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...