"Вони - герої. Я низько-низько їм вклоняюся. Нехай їх Бог береже": У зоні проведення ООС зі зворушливою промовою виступила Ада Роговцева (відео)

Після заходу бійці тепло подякували народній артистці з акторами.

Ада Роговцева у зоні ООС. Фото:скрін відео

Народна артистка України Ада Роговцева виступила перед бійцями 503-го батальйону морської піхоти в зоні проведення Операції Об'єднаних сил. Разом із колегами вона поспілкувалася з військовими і зіграла невеличку виставу, передають Патріоти України.

"Доречно ось так низенько вам вклонитися і поцілувати цю землю, щоб вона була українською. Тому що так, як ви живете, що ви переживаєте. Так не може бути, так не треба, щоб було. Ми понесемо цю правду вашу, ми говоримо про це", - розповіла вона.

Роговцева відзначила, що сцена, світло, костюми і музика - все, що для вистави, а на передовій воно інакше. "Тут он воронка. Що ми хочемо до людей донести, ви зараз почуєте", - сказала бійцям Роговцева перед виставою.

Після заходу бійці подякували народній артистці з акторами. "Не прочитати, не послухати, як розповідають. Тільки подивитися й відчути, доторкнутися, тоді знаєш. Я знаю цей біль, знаю цю тривогу, страх, мужність, відданість людей, яким я низько-низько вклоняюся. Вони - герої. Нехай їх Бог береже", - зазначила Роговцева.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...