Вони були у мене, але це не мої гроші: Екс-глава ДУСі прокоментував походження знайденого під час обшуку €1 млн

Ігор Тарасюк заявив, що ще не знає, що йому інкримінують.

Ігор Тарасюк. Фото:http://glavcom.ua/

Екс-глава Державного управління справами Ігор Тарасюк заявив, що знайдений у нього під час обшуку €1 млн йому не належить. Про це він заявив в коментарі Українській правді, передають Патріоти України.

"Вони були у мене. Але це не мої гроші", - стверджує Тарасюк. Відповідаючи на питання, хто внесе за нього заставу, він заявив, що протягом п'яти днів питання має бути вирішене. "Друзі допоможуть", - зазначив Тарасюк.

За словами екс-глави Держуправління справами, він ще не встиг ознайомитися з матеріалами справи, а тому нібито не знає, що йому інкримінують.

"Для мене це дуже велике відкриття, тому що з 2015 року я співпрацюю зі слідством. Я ще не мав можливості ознайомитися з матеріалами справи", - додав Тарасюк.

Як відомо, Тарасюк у 2005-2010 роках займав пост керівника Державного управління справами в адміністрації президента Віктора Ющенка.

Тарасюк фігурує як підозрюваний у кримінальному провадженні "за фактами створення і діяльності злочинної організації та заволодіння в її складі державним майном - комплексом відпочинку" Пуща-Водиця "в урочищі Межигір'я", загальною вартістю 540 млн грн.

Мобілізація в розпалі: Юрист пояснив. чи можна відмовитися від проходження ВЛК

вівторок, 14 травень 2024, 15:58

ВЛК треба проходити військовозобов'язаним, щоб в Збройних Силах розуміли, кого призивати на службу залежно від ситуації на фронті. Прямих заборон відмовлятися від проходження ВЛК в Україні немає, але в той же час обов'язок його проходити існує. На це в...

Сума здивує! Яку пенсію можна отримати із зарплатою у 20 тис. грн

вівторок, 14 травень 2024, 14:56

В Україні із зарплатою в 20 тис. грн та з 35 роками стажу можна розраховувати на пенсію, розмір якої становить лише 5 637,6 грн. Розмір виплати залежить від кількох характеристик. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Так, згідно з останніми даними ПФУ,...