Вони навіватимуть жах на російських загарбників: ізраїльський інструктор про підготовку першої спецбригади Нацгвардії

Для членства в НАТО необхідно привести оборонний сектор і сектор безпеки України у відповідність зі стандартами, які застосовуються в НАТО. Цю роботу планується завершити до 2020 року.

Підготовка піхоти Нацгвардії України за методикою НАТО. Фото: sputnik-ossetia.ruВолонтер з Ізраїлю бере участь у створенні першої експериментальної бригади піхоти по натовського зразка, яка не матиме нічого спільного з тим, що було в українській армії раніше, - повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Волонтер-інструктор Цві Аріелі розповів, що українське командування недооцінює сучасне значення піхоти, тому їх підготовкою практично ніхто не займався. Ізраїльський фахівець, який займається створенням експериментальної бригади легкої піхоти, стверджує, що саме піхотинці є основною силою на полі бою: вони зачищають території від ворога і утримують їх. Одними літаками і високоточною зброєю війну не виграти, вважає він.

Але високі технології повинні прийти і в піхоту. Тому перша сучасна бригада легкої піхоти стане моделлю для майбутніх стрілецьких підрозділів як Нацвардіі, так і ВСУ. "Хочемо випустити сучасного піхотинця настільки всьому навченого, що противник буде цьому дуже здивований", - підкреслив Аріелі, додавши, що бригада, яка створюється, буде відповідати натовським стандартам.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...