За стандартами НАТО: У Нацгвардії з'явився елітний підрозділ швидкого реагування (фото, відео)

Головне, не забути скоріше допомогти тим, хто на передовій. Ось це і буде швидке реагування.

Новий підрозділ швидкого реагування. Фото "Фейсбук"Нацгвардія України поповнилася елітним підрозділом швидкого реагування по натовському зразку, передають Патріоти України про повідомленні на сторінці "Фейсбук" міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

Як зазначається, 2 червня Аваков вручив новій бригаді бойовий прапор. Крім того, міністр внутрішніх справ розповів про те, що підрозділ готувався майже рік.

"Трохи менше року минуло, як ми почали цей непростий і не короткий шлях - шлях створення потужного підрозділу швидкого реагування нового типу. І перед нами сьогодні - бригада з чудово підготовленими бійцями, з артилерією і танками. Бригада, на яку будуть дорівнюватись кращі! вони -ті, кого буде боятися ворог! Ті, хто захистить Україну", - написав Аваков.

"Немає паспорта РФ - не отримаєш дитину": Окупанти погрожують породіллям на Луганщині

понеділок, 6 травень 2024, 3:25

Російські загарбники на окупованій Луганщині погрожують не віддавати дітей батькам, якщо у них немає документів РФ, передають Патріоти України. “Напередодні пологів жінок у так званій "ЛНР" в окремих випадках ще можуть госпіталізувати без наявності пас...

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...