"Вони не в курсі, що це з тієї ж бл*дської міфології, що 28 панфілівців?": "Інтер" оскандалився через початок ВВВ

Скандальний телеканал не збирається змінювати стиль своєї роботи.

Телеканал "Інтер" своїх звичок не міняє. Фото: соцмережі.

Український телеканал "Інтер" буде відзначати 22 червня 77-річчя початку Великої Вітчизняної війни. Про те, що в Україні відзначають 1 вересня річницю Другої світової війни (в цьому році - 79-ю - Ред.) зауважив в Facebook письменник Сергій Лойко, передають Патріоти України.

"У мене є кацапське зауваження, якщо дозволите. Сиджу, дивлюся москальський чемпіонат світу. Месії та Маскерано проти чорносорочечників-хорватів, мені не знайомих. Йде реклама якогось радянсько-фашистського кіно. Якісь підфарбовані жінки в формі грають на гітарі, а потім стріляють з автомата. І тут текст: "до 77 річниці початку Великої Вітчизняної війни".

Алло, гараж? На українському каналі "Інтер" не в курсі, що війна називається Друга світова, яка буде відзначати 79 роки 1 вересня? Вони не в курсі, що велика вітчизняна - це з тієї ж бл*дської міфології, що 28 панфіловців?", - обурився Лойко.


В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...